4 Responses to min kväll har spenderats…

 1. Henrik Corlin says:

  Låter som en bra dag och kväll!

 2. Susanne 25 år says:

  hej, ni ser ut att ha mysigt! vänner är viktigt! jag skriver egentligen för att jag kände att jag behövde få tala om detta för någon. i måndags fick jag diagnosen Hodgkins lymfom och jag får min första cellgiftbehandling på måndag. allt har gått så får och det enda jag kan tänka på är ”jag skulle ju träffa sandra på måndag, det går inte” alla tankar är ologiska och saknar verkligenhetsförankring. men det var inte såhär det skulle bli. jag vet att det är nu jag ska hitta gnistan och orka kämpa men jag är inte här. allt blev tomt, svart och meningslöst. sommaren 2012 skulle inte bli såhär. jag har massor planer.. jag vill inte! jag önskar jag hade den gnistan man läser att folk har. dom som bara bankar näven i bordet och tar tag i behandlingen. varför är inte jag sån?

  förlåt. jag skulle egentligen inte skriva för att gnälla. jag ville bara tala om det för någon som kanske kan förstå? alla mina nära lägger huvudet på sned och säger att allt kommer bli bra. men jag känner inte så?

  tack för att jag fick skriva lite
  /Susanne

  • Julia Mjörnstedt says:

   Hej fina Susanne!
   Jag förstår att allt verkligen är upp o ner just nu o att inga tankar verkar logiska. Min första tanke vid mitt besked var ”Jag har inte tid att ha cancer”. Man tänker inte logiskt. Det är ju en chock. Just nu behöver du inte hitta gnistan o orka kämpa. Man måste tillåta sig själv att må piss ett tag. Det är inget konstigt med det.
   Du måste veta att allt du läser, om människor som bara ”tog tag i det, kämpade, slet o slogs” är ofta förfiningar av sanningen. Alla som drabbas av cancer har perioder då man mår skit, inte vill, inte orkar. Jag lovar. Läs den här texten: http://juliamjornstedt.se/2012/03/04/den-viktigaste-bilden/ så förstår du vad jag menar.

   Fina du. Jag önskar att jag kunde ta bort din oro o smärta. Be aldrig om ursäkt för att du skriver, du får skriva precis hur mycket du vill till mig!
   Massa kärlek till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>