pannkakor & sol

Jag spenderar min helg i södra delen av Sverige med kärleken, pannkisar o sol. Det är egentligen märkligt hur lite vi behöver för att må bra. Hur lite som krävs för att bryta vardagens stress o huvudets konstanta skapande av attgöra-listor.

Nästa vecka har jag kanske mitt livs viktigaste intervju. Nej, jag letar inte nytt jobb, det handlar inte om det. Men jag måste vara i mitt esse. Svara rakt, ärligt o professionellt. Så uppladdning pågår. Gah.

Tänkte att jag skulle sätta ihop ett presentationsinlägg (sjukt oartigt att inte presentera sig när man börjat blogga på ny plats) o är det något speciellt ni vill veta, släng en fråga i kommentarsfältet eller maila den på julia@ungcancer.se

Ha en fantastisk söndag fina ni.

This entry was posted in allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to pannkakor & sol

  1. Mysigt! Visst är det lite som behövs för att man ska må bra :) Funkar med att uppskatta det lilla! Ha en fin söndag idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>