KÄRLEK PÅ MIN PLANET.Den senaste tiden har det inte spelat någon roll vart i landet jag befunnit mig,
jag möts av värme, omtanke o ärlighet vart jag än går. Känslan av att räcka till, att duga som jag är, att min kärlek faktiskt når fram, är magisk.

This entry was posted in allmänt. Bookmark the permalink.

3 Responses to KÄRLEK PÅ MIN PLANET.

 1. Elin Larsson says:

  Hej! Jag har följt din blogg här nu ett tag och följt ungcancer sedan jag såg eran video ”det är okej att känna” för några månader sedan.

  Jag vill tack dig och er för allting ni gör. Speciellt för det ni göra för unga med cancer i Sverige men också för unga anhöriga. Som innan varit lite av en bortglömd grupp.

  Jag vill också tacka er för att ni sprider så mycket glädje och hopp till alla och för att ni beskriver det motto som jag alltid letat efter ”det är okej att känna”.

  Jag vill på något sätt hjälpa till, om det så är väldigt lite.. Men jag har i alla fall valt att göra ett skolarbete om ungcancer för att fler ska få upp ögonen för er fantastiska organisation.

  Jag vet inte någon som inte blivit berörd utav eran video. Kanske jag är en av dom som blivit mest berörd. Inte för att jag har någon speciell koppling till cancer, vilket jag är väldigt tacksam över.. Men det har även hjälpt mig och många andra utan cancer då livet inte alltid har varit eller är så lätt som ung idag. Därför vill jag tacka er för det hopp och den glädjen ni sprider. Ni är helt fantastiska och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi alla en dag kan besegra cancer tillsammans!

  Fuck cancer!! och all kärlek till er, fler hjältar som ni behövs! <3

 2. Elin Larsson says:

  Hej! Jag skrev ett långt inlägg här som jag tror försvann, tyvärr så jag försöker igen för jag vill verkligen förmedla detta till er!

  Jag har följt din blogg här nu ett tag och jag har även följt ungcancer sen första dagen jag såg eran video ”det är okej att känna” för snart sex månader sedan.

  Jag vill tacka dig och er för allting ni gör för unga med cancer i Sverige idag och för anhöriga. Men jag vill också tacka er för att ni sprider hopp till alla ungdomar med motto jag alltid sökt efter ”det är okej att känna. ” För jag vet att hur djävligt det kan vara att vara ung och att det inte alltid har varit eller är så lätt..

  En av mina störta drömmar är att försöka förändra och hjälpa människor och ni är enorma förebilder för mig. Jag vill tacka er för det och för allt annat fantastiskt ni gör. Därför har jag bestämt mig för, även om det är en väldigt liten grej jämfört med det ni gör.. Att jag ska göra ett skolarbete om eran organisation för jag vill att fler ska få upp ögonen för ungcancer. Det är alltid en början och om jag så kan få en till ungdom att se eran video och beröras av den såsom jag gjorde så är jag nöjd.

  Tack för allt, jag hoppas att vi alla en dag kan besegra cancer tillsammans! Du är stark, fortsätt att kämpa med det du/ni gör!

  FUCK CANCER!

  All kärlek till er! <3

 3. cornelia says:

  vilka härliga bilder :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>