hopp.


Det som började som en magisk dag, med föreläsning, kramar, kärlek, glada miner, slutade med dåliga besked.
Dåliga besked, maktlöshet o ilska.

Jag behöver alla era tummar, alla era böner o all er kraft till min finaste, älskade vän som just nu går igenom något ingen människa borde behöva genomlida.

Hoppet är det sista som lämnar oss. O jag ska hoppas, jag ska kämpa, jag ska kriga.
Alltid, för alltid, för dig min älskade vän.

This entry was posted in allmänt. Bookmark the permalink.

3 Responses to hopp.

  1. Lina says:

    Jag håller tummar, hoppas och ber. All kärlek och styrka till er<3

  2. Henrik Corlin says:

    Fin utsikt! Tråkigt att höra om din vän, hoppas på att det blir bättre snart! Glöm inte att skicka en bön heller, när man ber för andra brukar det vara större chans att ens böner går i uppfyllelse. Har också en vän som har cancer just nu, fick för några veckor sedan reda på att cancern hade spridit sig till levern och trodde att det var kört eftersom det var så min mamma gick bort. Dock har jag en vän som bad för honom, och nu är han hemma och även jobbar igen. Så vet ibland inte hur man förklarar saker här i världen. Dessutom verkade ditt brev till Gud få svar en gång i tiden också. Så glöm inte att skicka en tanke till högre makter angående din vän, det viktigaste är att det blir bra igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>