FÖRSTÅR INGENTING.

Jag minns i april 2011 när Göteborgs Posten skrev en kort artikel om att Ung Cancer hade grundats. Hanna o jag ringde varandra o skrek i telefonen. Tjöt av lycka för att vårt arbete blev uppmärksammat. Vi förstod ingenting.

När vi släppte ”Det är okej att känna” i september sa det boom. Plötsligt blev vi uppringda av alla medier. Alla ville skriva, filma, fotografera, prata med oss o hjälpa oss att lyfta vårt budskap. I tre månader gjorde jag mellan fem och femton (!!!) intervjuer i veckan. Jag förstod ingenting.

Och det bara fortsatte.
Vi vann Svenska Hjältar-galans eldsjälspris, stod i TV framför 2 miljoner människor på bästa sändningstid o tog emot pris. Vi förstod ingenting.

Igår fick jag en tidning i handen. En tidning med mitt ansikte på o texten ”Årets Kommunikatör”. En utmärkelse vi på Ung Cancer fått för vårt arbete under 2011.

O jag förstår fortfarande ingenting.

This entry was posted in allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to FÖRSTÅR INGENTING.

  1. Du kanske inte förstår nu, men en dag kommer du förstå!
    ALLT ni gör är SÅ bra!
    Ni är BÄST!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>